• Mail: office@fabricidegheata.ro
  • Tel.: 0756.861.339 // 0752.400.298

Masini de gheata lichida

Cele mai recente masini ale noastre folosesc o suspensie de gheata, folosit in special pentru fabricarea ghetii lichide. Acest lucru avantajeaza pentru o rata mai buna in eficienta consumului de energie. Acest lucru este foarte bun deoarece gheata poate fi transportata prin tuburi pana la locul unde este nevoie.

Aplicatii

Aceasta masina de gheata lichida este ideala pentru a mentine proaspete produsele provenite din : pescuitul marin, pasari de curte si asa mai departe. De asemenea se pot folosi si pentru racirea in mine, betoane etc.

Caracteristici

1. Masina de gheata lichida este mica in volum, foarte eficienta si are costuri mici.
2. Este foarte sigura si foarte convenabila deoarece se poate folosi cu un sistem de control automat al unui microcalculator.
3. In timpul prelucrarii produselor acvatice, gheata aceasta poate metine temperaturi joase pentru a evita producerea daunelor la suprafetele alimentelor.

Parametrii

Conditii standard de operare Temperatura mediului: 25°C; Temperatura apei: 18°CTemepratura de evaporare: -6°C; Temperatura de condensare: 30°C
Alimentare electrica 3P /380V/50HZ
Refrigerent R404A/R22/R507
Model ZL-10 ZL-20T ZL-30T ZL-40T
Output (t/24hrs) 10T 20T 30T 40T
Instructiuni speciale Capacitatea de gheata lichida variaza de la 10T la 500T. De asemenea, putem personaliza aparatul in functie de cerintele dumneavoastra.

 

Completati formularul de mai jos pentru a putea fi contactat telefonic in vederea stabilirii produsului corect

Nume / Firma :*
Email :*
Telefon :*
Model :*
* Toate campurile sunt obligatorii

!! Datele de natura tehnica pot suferi modificari fara un preaviz